Welk(e) Carolin-product(en)?
Carolin Spray Antibacterieel zonder javel
De tips van Carolin om te delen
Gepubliceerd op 21/03/2016
Moeilijkheid
Wij hebben DE oplossing om uw keuken steeds perfect schoon te houden, de tip van Carolin die nooit faalt! De keuken is de familiekamer bij uitstek. Het is een kamer die we elke dag vuil maken gewoon door ze te gebruiken. Om ze schoon en hygiënisch te houden, is het belangrijk om ze op de juiste manier schoon te maken.
In de koelkast bewaart u voedsel. Die moet dus schoon zijn zodat u niets besmet dat u opeet. Maak ze één of twee keer per maand leeg en maak de binnenkant schoon. Gebruik een desinfecterend product om komaf te maken met bacteriën en vuil. De buitenkant kan vaker worden schoongemaakt met supergeïmpregneerde doekjes. - De dampkap, de oven en de microgolfoven moeten regelmatig worden ontvet. - De kookplaten moeten na elk gebruik worden schoongemaakt om te vermijden dat het vuil ingebrand geraakt.
Ga er na elk gebruik over met een vochtige spons en een ontvetter. - Dat geldt ook als u een tafel in uw keuken hebt: maak ze na elke maaltijd schoon zodat ze schoon en hygiënisch is voor de volgende maaltijd. - De spoelbak moet worden schoongemaakt om bacteriën te doden. Er bestaan tal van oplossingen: speciaal schoonmaakproduct voor inox, ultra-ontvetters, allesreinigers of anti-kalkmiddelen. - Vergeet ook de keukenkastjes niet. Ze maken nu eenmaal deel uit van de keuken, dus kunnen er tijdens het koken voedselspatten op terechtkomen. Gebruik een ontvetter of allesreiniger om eventuele vetvlekken of voedselresten te verwijderen.
Uw ontvette en ontsmette keuken glanst en is brandschoon! En dankzij de Antibacteriële doekjes van Carolin zonder javel met essentiële olie van eucalyptus kunt u 99,9% van de bacteriën verwijderen en uw huis het hele jaar door langer fris en schoon houden!