Een schone en smetteloze badkamer

Gepubliceerd op 21/03/2016

Moeilijkheid 1

Moeilijkheid

difficulté
Afdrukken
Carolin Spray Anti-kalk met Natuurlijke azijn

Welk(e) Carolin-product(en)?

Carolin Spray Anti-kalk met Natuurlijke azijn

Bekijk het product Carolin Spray Anti-kalk met Natuurlijke azijn
1

Neem uw huis onder handen

salle de bains propre et désinfectée

Onze schoonmaaktip verricht wonderen voor de schoonmaak van uw badkamer. Van vuil en kalk zult u geen last meer hebben. U gebruikt uw badkamer dagelijks, en vuil hoopt zich dan ook snel op. Het is dus belangrijk dat u er zorg voor draagt.

2

Aan de slag!

Faience en muurtegels schoonmaken

Water laat sporen achter op tegels omdat de kalk erin een witte afzetting vormt die vaak moeilijk weg te krijgen is. Om die hardnekkige sporen op de tegels van uw badkamer te verwijderen, gebruikt u een antikalkmiddel dat het oppervlak schoonmaakt en glans geeft. Het bad schoonmaken. Uw badkuip afspoelen nadat u in bad bent geweest, volstaat niet om het schoon te houden. Zeepresten zijn vaak moeilijk te verwijderen. Om komaf te maken met dat soort vlekken gebruikt u best een schoonmaakproduct met marseillezeep, citroen of natuurlijke azijn, zoals de Anti-kalkspray met Natuurlijke azijn van Carolin. Gebruik geen schurende of te agressieve producten of sponzen die de toplaag van uw bad kunnen beschadigen.

De douche schoonmaken

Om kalksporen op de douchewanden te verwijderen, gebruikt u best een schoonmaakmiddel op basis van natuurlijke azijn. Breng het product aan op een spons en wrijf over de wanden van de douche. Spoel dan overvloedig met water en droog met een schone en zachte doek om geen krassen op de wanden te maken.

Schimmel verwijderen

Om schimmel op de voegen tussen de tegels te verwijderen, gebruikt u een desinfecterend product of een product op basis van citroen of azijn en wrijft u dat in met een tandenborstel, waarmee u veel nauwkeuriger kunt werken dan met een spons.

3

Een vlekkeloos resultaat

Uw badkamer is schoon en hygiënisch dankzij het gebruik van de juiste producten.

Carolin Spray Anti-kalk met Natuurlijke azijn

Carolin raadt aan...

Carolin Spray Anti-kalk met Natuurlijke azijn

Voir le produit Carolin Spray Anti-kalk met Natuurlijke azijn